Introduktie

Wie zijn wij ?

Wat hebben wij u te bieden ?

Waar zijn wij gevestigd ?

Kontakt

Inschrijven

Wie zijn wij ?

Alweer zo'n dertig jaar geleden is onze rijschool Spider begonnen toen het nog vrij eenvoudig was om je rijbewijs te halen. Vanuit die basis is de rijschool uitgegroeid tot een volledig opleidingsinstituut. Al onze rijopleidingen sluiten aan op de zware eisen die gesteld worden aan de beginnende bestuurder. Op het gebied van veiligheid, milieu en zuinig rijden bijvoorbeeld timmert de overheid pas relatief kort aan de weg, maar dit zijn zaken die onze school al vanaf het prille begin hoog in het vaandel had staan. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u het rijbewijs haalt, maar ook dat u daarna in staat ben veilig van de weg gebruik te kunnen maken en er jarenlang van kunt profiteren.

Het team instructeurs en docenten zijn alle mensen met zeer veel ervaring in deze branche en brengen met veel enthousiasme hun kennis en vaardigheden over. Een persoonlijke benadering staat voorop, ook bij de theoretische lessen. Wij hebben er bewust voor gekozen het aantal leerlingen per groep beperkt te houden, zodat een ieder de aandacht kan krijgen die hij verdiend. Ruimte voor vragen, extra uitleg maar ook een kop koffie en een babbel blijken in de praktijk effectiever dan in een strak schema door het leermateriaal te stomen. Immers het kennisnivo is van iedere leerling anders.

In het bestaan van de verkeersschool hebben we ook altijd scherpe prijzen gehanteerd, maar wel voortreffelijke opleidingen verzorgd. Hoe kan dat zult u zich afvragen? Simpel, kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kunnen we onze school vestigen in een prachtig door een bekende architect ontwikkeld kantoorpand, voorzien van de nieuwste design meubelen. Wees u er wel van bewust dat uiteindelijk de klant dat doorberekend krijgt in de prijs. Wij vinden dat het wat eenvoudiger kan en u profiteert daar uiteindelijk van.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, dat blijkt ook uit onze goede slagingspercentages, want die zijn landelijk gezien van een hoog nivo. Verkeersschool Spider is een gevestigde naam die erkend is door de vele instanties, u zult onze naam dan ook vaker tegenkomen.

Naar boven


Wat hebben wij u te bieden ?

U kunt bij ons opleidingsinstituut niet alleen terecht voor alle categorien van het rijbewijs, maar ook voor alle chauffeursopleidingen in zowel het beroepsgoederen- als personenvervoer. Daarnaast verzorgen wij ook de opleidingen voor degene die als zelfstandig ondernemer willen gaan werken in deze sectoren. Een kompleet pakket aan opleidingen dus waar we trots op zijn.

Iedereen kan in principe bij ons terecht voor een opleiding. Opleiding van beginnend automobilist tot beroepschauffeur of misschien wel tot ondernemer goederenvervoer, bus- of taxibedrijf. Al de door ons geboden opleidingen en cursussen worden verzorgd door vakbekwame instructeurs en docenten met zeer veel ervaring in deze sector.

Het kan ook voorkomen dat u in het bezit bent van het wettelijk verplichte rijbewijs, maar u heeft geen ervaring met betreffende voertuig. In dat geval kunt bij ons ook terecht voor bijscholing. Heeft U specifieke wensen op opleidingsgebied, maak ze ons kenbaar.

Op deze website vind een een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor opleidingen. Het is voor ons haast onmogelijk alles via deze website te presenteren, maar voor vragen en extra informatie kunt u altijd kontakt met ons opnemen.
 
Onze doelstelling is altijd, de goedkoopste opleiding verzorgen voor het beste resultaat!
 

Naar boven

Waar zijn wij gevestigd ?

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en in Krimpen aan den IJssel.

Alle theoretische opleidingen worden verzorgd aan de Bergweg in Rotterdam,
dit is makkelijk op diverse manieren te bereiken met eigen- of openbaarvervoer.

Bergweg 209a
3037 EJ Rotterdam

Lavendel 75
2925 VB Krimpen aan den IJssel

Tel : 0180 - 580430 / 010 - 4666660
Fax: 0180 - 580432

Email:
gedeka@planet.nl of info@spidertransportopleidingen.nl

Naar boven


Kontakt

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen over ons opleidingsinstituut dan kunt u altijd bij ons terecht. Bent u ge´nterresseerd in een van onze opleidingen, vraag dan gratis de brochure aan van de betreffende opleiding. U kunt ons via de bovengenoemde mogelijkheden bereiken.

Inschrijven

Mocht u na het lezen via de informatie geen vragen meer hebben en wilt u zich inschrijven, dan kunt u bijgaande inschrijfformulier gebruiken. U kunt dit uitprinten, invullen en naar ons opsturen of faxen. U kunt het ook op uw pc invullen en mailen naar een van de bovengenoemde emailadressen. Inschrijfformulier

 

 

Naar boven


[ Start ]  [ Wie zijn Wij ? ]  [ Rijopleidingen ]  [ Chauffeur Diploma' s ]  [ Ondernemer Diploma's ] [ Transport ]